Çiçek satın almak

Çiçek her zaman Sevgi yi temsil eder. 

Kadın ve erkek her ne kadar birbirine benzese de;Dünya ya bakış açıları,nesneye bakış açıları,her şeyi detaylandırmaları,daha duygusal olmaları ile kadınları erkeklerden ayıran başlıca özelliklerdir.Erkekler ise daha yüzeysel ve daha düz düşünürler.

 İnsan hayatın da çiçek yüzyıllardır vardır.40 yıllık çiçek tecrübesinden edindiğimiz kanı,ülkemizde genellikle erkekler kadınlara çiçek alır veya gönderir.(www.cicek312.com) Nadirde olsa kadınlar da erkeklere çiçek almakta.

 Çiçek gündelik hayatın her alanında yer almakta. Doğumla başlar insanın çiçekle tanışması ölümle biter. Yeni doğuma çiçek,Doğum gününe çiçek,sevgiliye çiçek,kız istemeye çiçek,düğüne çiçek,evlilik yıl dönümüne çiçek,hastaya çiçek,yeni işe çiçek,atamaya çiçek,tebirki etmeye çiçek,özür dilemeye çiçek v.s. en son görev cenazeye çiçek gibi.

  Bazen dile getiremediğimiz duygularımızı çiçekle anlatmaya çalışırız. Zira;Her çiçeğinde bir dili,bir anlamı vardır.Kırmızı gül aşkı ifade ederken,beyaz gül saflığı ve masumluğu ifade eder.Eğer ki bir çiçek alacaksanız bu dilleri mutlaka öğrenin derim.Çiçeğinizi ona göre alırsınız.Çiçeklerin dili için www.cicek312.com sitemizden yararlanabilirsiniz.Sayfamızın alt kısmında bulabilirsiniz.

 Çiçekler gönüllerin dilidir.Çiçek aldığınız bir kişi ile aranız bozuk olsa bile hemen bir yumuşamayı sezinlersiniz.Çiçek ortamın havasını anında değiştiren mucizevi bir hediyedir.Çiçek ile gönüller fetheder,kırgınlıkları silersiniz.Çiçek ile sevgi ve güzel dileklerinizi de birlikte sunmuş olursunuz.

 Çiçek sevginin ispatıdır.Çiçek hediye ettiğiniz kişi ona karşı duyduğunuz sevginin ve değerin yüksekliğinin farkına varır.Zira;Hiç kimse sevmediği bir kişiye çiçek hediye etmez.Hangi çiçek olursa olsun içinde sevgi barındırır.Hepside sevgi kokar.

  Ülkemizin genelinde çoğunlukla sadece özel günler için çiçek almak veya göndermek akla gelir.Oysa sıradan bir gün alacağınız çiçek,kişiyi daha özel hissettirecektir.İçinizden gelsin ara sırada olsa sevginizi belli etmek için bir çiçek alın veya gönderin. www.cicek312.com ekibi olarak sevgi ve güzel dileklerinizi,Ankara nın her bölgesindeki sevdiklerinize en güzel çiçeklerle ulaştırmaktır hedefimizdir. Size sadece sipariş vermek kalıyor.

Saygılarımızla...

  

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yorumlar (0)