Gül Buketi

 

  Ankara ilinde 32 yıllık çiçekçilik deneyimi yaşadığımız bir zamanda cicek312 ekibi olarak faydalı bilgiler paylaşmak için bu platformu kurduk.

  Müşterilerimiz tarafından bize sorulan bazı noktaları bu platformda açıklamak istedik.

  Bu noktalardan biride kız isteme çiçekleri.

Bazı müşterilerimiz bu konuda tecrübe kazanmışlarsada bazıları ilk defa böyle bir konuyla karşılaştıkları için nasıl,ne şekilde,kaç tane  sorusunu sormakta.

  Kız isteme çiçeğinin belirli bir şekli,belirli bir çiçeği,belirli bir sayısı yoktur.Herkes bütçesine göre veya göz zevkine göre,bazılerı kızın yaşına göre gibi sayılar belirler.Kız isteme çiçeği genellikle gül ile yapılmakta.Nadir olarak ta olsa diğer alternatif çiçeklerde talep görebilmekte.Bunların başında lilyumlar gelmekte. 

 Türkiye de çiçeklerin tek sayı olmasına dikkat edilir.Bunun belirlenmiş bir sebebi yoktur.Öneri ve tercihler tek sayıdır. 11,13,17,19,........21,31,41,101 gibi.

 Buketler iki şekilde hazırlanmakta.Yatık veya yuvarlak.Yatık bukette çiçekler uzundan kısaya doğru alt alta dizilerek yapılır,yuvarlak bukette ise yan yana tek fark bu.Ambalaj müşterinin talebine veya çiçekçinin elindeki malzeme türüne göre seçilir.

 Bir kız isteme buketi yaptıracaksanız ve bu konuda bir bilginiz yoksa çiçekçi meslektaşlarımız sizi yönlendirecektir.Buketler hakkında ön bilgi edinmek için www.cicek312.com  sitemizden amaca göre kategorimizden kız isteme seçeneğinden faydalanabilirsiniz. 

 Daha detaylı bilgi almak isterseniz size yardımcı olmaktan memnun oluruz.

 Mutluluklar diler,saygılar sunarız.

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yorumlar (0)